Onze organisatie,

Momenteel zijn er ongeveer 70 medewerkers direct aan onze kantoororganisatie verbonden. Als cliënt heeft u één aanspreekpunt binnen ons kantoor. Persoonlijke betrokkenheid vinden wij vanzelfsprekend.

  • foto

Bedrijfsfilosofie

Wij zijn een laagdrempelig kantoor waar de cliënt makkelijk binnenloopt en we proberen dicht bij onze cliënten te staan. Het motto is dan ook: als ondernemer mee proberen te denken met de ondernemers! Door onze platte organisatiestructuur zijn de lijnen kort en kunnen we flexibel werken en snel inspelen op de wensen van onze cliënt. We streven ernaar om hoogwaardige en complete dienstverlening te leveren tegen betaalbare prijzen. "Degelijk in gemoedelijkheid".

Binnen onze organisatie geldt een servicegerichte professionele instelling en een ongedwongen en informele werksfeer passend binnen de Brabantse cultuur. Kortom: wij willen voor u een in alle opzichten betrouwbare gesprekspartner zijn die in veel gevallen een oplossing voor uw bedrijf of organisatie kan aandragen of weet wanneer en welke externe adviseurs moeten worden ingeschakeld.

Zo komt u toe aan úw vak: ondernemen.

 

Clienten

Het kantoor heeft een kleine 1.350 bedrijvenrelaties en daarnaast nog een aantal particuliere cliënten in het cliëntenbestand. Deze zijn allemaal verworven via autonome groei en hebben zodoende een grote binding met het kantoor.

De relaties van ons kantoor zijn veelal ondernemingen werkzaam in het MKB (handel, industrie, dienstverlening), alsook in de agrarische sector en deze bedrijven variëren in omvang van 1 tot meer dan 100 medewerkers.

De bedrijfsvoering kan geschieden in de vorm van een eenmanszaak, V.O.F., maatschap of C.V., of als een rechtspersoon (B.V.).